Ilmainen tähtikartta ja tulkintaopasTee jollakin netistä löytyvällä laskurilla ilmainen tähtikartta ja harjoittele kartan tulkintaa laatimani oppaan avulla. 

Astrologisen kartan tulkinnan perusteet ovat yksinkertaiset. Kuka tahansa voi oppia tulkinnan aakkoset, vaikka syvällisten ja seikkaperäisten tulkintojen tekemiseen tarvitaankin pitkäaikaista harjoitusta ja kokemuksellisesti sisäistettyä tietoa siitä, mitä mikäkin kuvio eri tilanteissa ja eri ihmisillä voi tarkoittaa.

Uskon siihen, että jokainen on itse itsensä paras astrologi. Ammattiastrologi on ”astrologian kieltä puhuva tulkki”, mutta sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija, ja siksi vain sinä itse voit tietää, mitä mitkäkin astrologiset symbolit juuri sinun elämässäsi käytännössä tarkoittavat.

Astrologisen tulkinnan tekemiseen sinun tulee hallita ns. kielioppi (tulkinnan rakenne) sekä sanasto (merkkien ja planeettojen symboliikka).

Mielestäni paras tapa oppia astrologiaa on osallistua korkeatasoisille kursseille, lukea laadukasta astrologista kirjallisuutta ja tutkia sekä omaa syntymäkarttaa, että mahdollisimman monia muita karttoja.

Materiaalia kartan tulkinnan avuksi:

Mitä astrologia on?
Astrologinen tulkinta pähkinänkuoressa
Eläinradan apusanoja
Planeettojen avainsanoja
Huoneet ja huoneiden avainsanoja
Elementit
Laadut
Akselit (nousumerkki, keskitaivas jne.)
Aspektit
Kuunvaiheet ja progressiivinen Kuu
Kirjasuosituksia
Astrologinen koulutus

Ainakin näiltä sivuilta löytyy mahdollisuus tehdä ilmainen astrologinen kartta:

https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/