1.7.2020

Kesähoroskooppi 2020

Kirjoitin tämän horoskoopin jo toukokuun alkupuolella, mutta kaiken maailman perääntymisten ja unohdusten sekä poikkeustilojen vuoksi se on jäänyt julkaisematta. 

Kaikki jotka tunnette paremmin astrologiaa tiedätte, että nämä horoskooppihommat ovat populaariastrologiaa eli astrologian kevyt ja viihteellinen ilmenemismuoto. Toki juttua lukiessa voitte huomata, että horoskooppi perustuu ihan oikeille astrologisille kuvioille ja planeettojen sijainneille, mutta koska yleistys on aina yleistys, eikä aurinkomerkin perusteella voi tehdä kovinkaan kummoisia tulkintoja, ovat ne silkkaa iloista viihdettä. 

Kannattaa muistaa, että tässä olevat horoskoopit eivät koske ainoastaan aurinkomerkkejä, vaan voitte lukea myös omaa nousumerkkiä, kuumerkkiä ja vaikkapa vielä venuksen merkkiä koskevat tekstit.

Koko vuoden kattavan vuosihoroskoopin voitte käydä lukemassa täältä, ja rakkausnäkökulmasta kirjoitettu uusi kesäversion on luettavissa tässä.

OINAS

Voit kokea kesän alkaessa olevasi niin henkisesti kuin fyysisestikin loman tarpeessa. Rankka kevät on vaatinut veronsa ja tarvitset perusteellista latautumista. Kesäkuussa olet lähtökuopissa, älä erehdy luulemaan matalaa mielialaa vakavammaksi kuin se on. Energiatasosi ovat matalalla, koska olet päättämässä vanhaa sykliä ja valmistautumassa uuteen nousuun. Dynaaminen ja aktivoiva Mars astuu merkkiisi 28.6. jonka jälkeen alkaa tapahtua. Voit tuntea elinvoimasi elpyvän ja vanhan tutun innostuksen virtaavan taas suonissasi. Seikkailunhalu ja tarve uusiin aloituksiin voi tehdä sinut levottomaksi rakkauselämässä, mutta pienellä harkinnalla saat suunnattua tämän palvelemaan ihmissuhteitasi rakentavalla tavalla. Heinäkuu herkistää sydäntäsi ja saisi sinut katumaan liian äkkipikaisesti tehtyjä ratkaisuja. Erityisesti 11.-18.7. voit tuntea vanhojen haavojen avautuvan. Jos osaat suhtautua tilanteeseen maltillisesti ja ymmärtäväisesti, tämä tarjoaa mahdollisuuden eheytymiseen ja etenemiseen rakkauden polulla.  Rehellisyydessä ja avoimuudessa on suuri parantava voima, ja ennen kokemattoman syvät ja aidot kohtaamiset ovat mahdollisia rakkauselämässä. Romanttiset ja rentouttavat lomasuunnitelmat kannattaa ajoittaa ennen elokuun puoliväliä, sillä syksyn lähestyessä (11.8. eteenpäin) velvollisuudet ja tekemisen meininki tempaisevat sinut mukaansa arjen sykkeeseen.

HÄRKÄ 

Odotuksesi ovat korkealla tämän kesän suhteen ja voit tuntea sydämessäsi että jotain erityistä on luvassa. Suurin tarpeesi on saada olla villi ja vapaa. Vaikka olet yleensä vakautta ja pysyvyyttä arvostava, sisälläsi on käynnissä vallankumous ja haluat ravistella harteiltasi kaikki vanhat rajoitteet ja aikansa eläneet määritelmät. Kesäsuunnitelmia laatiessa voit huomata haluavasi aivan erilaisia asioita kuin aiemmin. Elämän kutsu tuntuu vahvana sisälläsi, etkä voi ohittaa tätä rakkauselämässäsikään. Ne ihmiset jotka rakastavat sinua haluavat sinun olevan onnellinen ja tukevat kasvuasi ja muutostoiveitasi parhaansa mukaan. Jos huomaat jonkun jarruttelevan ja yrittävän estää uudistumistasi, voit yllättää radikaalilla ratkaisulla valita oman hyvinvointisi muiden miellyttämisen sijaan. Tänä kesänä et aio tehdä kompromisseja, vaan nautit elämästä täysin siemauksin. Paras aika täydelliseen irtiottoon arjesta ja jännittävän romanttiseen seikkailuun on elokuun puolivälin tuntumassa. Kesä paljastaa yllätykselliset suunnitelmansa sinulle vasta syksyn kynnyksellä, jolloin voit tuntea puhkeavasi täyteen kukkaan.

KAKSOSET 

Kesä alkaa kohdallasi kummallisissa merkeissä, kun elämä marssittaa eteesi jo kertaalleen nähtyjä tilanteita ja aikaa sitten koettuja asioita. Koko kesäkuu voi tuntua siltä kuin olisit tehnyt aikamatkan menneisyyteen. Kannattaa olla tarkkana kaiken sen suhteen, mitä tänä aikana kohtaat. Se, että ovella kolkuttelee vanha rakastettu, ei välttämättä tarkoita paluuta yhteen, vaan ennemminkin kesken jääneiden asioiden kohtaamista jotta voisit todella olla vapaa ja päästä eteenpäin elämässäsi. Tarvitset joidenkin langanpäiden päättelyä ja uutta näkökulmaa vanhoihin ratkaisuihin. Tietyt tunteet eivät ole ohi vain siksi että olet päättänyt niin. Ja tämä täytyy ymmärtää jotta on oikeasti valmis uuteen. Heinäkuun puolivälin jälkeen alkavat uudet tuulet puhaltaa, ja tunnet suhtautuvasi rakkauteen odottavasti ja avoimin mielin. Rakkaudelle otollisin ajankohta ja koko kesän onnekkain jakso on 26.7.-6.8. välisenä aikana. Uskalla päästää irti vanhasta ja heittäytyä elämän käsivarsille, kun myötätuuli puhaltaa suuntaasi sydämen asioissa.

RAPU 

Tästä on tulossa merkittävin kesä pitkään aikaan. Isoja asioita on tapahtumassa ja herkkänä ihmisenä voit tuntea ajan intensiivisen sykkeen sisimmässäsi. Kesäkuu tarjoaa sinulle tilaisuuden aiemmin tekemiesi valintojen ja päätösten uudelleen arviointiin. Merkurius perääntyy merkissäsi 18.6. – 12.7. jolloin voit nähdä aiempaa kirkkaammin mikä ei ole kohdillaan ja millaista hienosäätöä elämäsi kaipaa. Käytä tämä aika asioiden tutkiskeluun hiljaa sydämessäsi, äläkä tee mitään kauaskantoisia sopimuksia tai päätöksiä tuona aikana. Heinäkuun puolivälissä on aika joka voi viedä sinut tiukkaan paikkaan, mutta sen jälkeen asiat alkavat kirkastua. Voit tuntea kuin hiekka olisi pudisteltu rattaista ja elämäsi alkaisi edetä taas aivan uudella sujuvuudella. Elokuun ensimmäisen viikon jälkeen on sinun vuorosi rentoutua ja antautua rakkauden jumalattaren hemmoteltavaksi, kun Venus siirtyy Rapuun 7.8. Erityisesti elokuun kaksi viimeistä viikkoa tarjoavat juuri sopivan elävöittävän ja rakkaudellisen tunnelman romanttiseen irtiottoon arjesta.

LEIJONA

Sinulla on todennäköisesti ollut paljon harteilla kevään aikana, ja jo pelkkä ajatus kesästä tuntuu lupauksia täynnä olevalta keitaalta. Kesäkuu voi kuitenkin tuntua vielä velvollisuuksien täyteiseltä ja raskaalta, erityisesti silloin jos olet syntynyt ihan Leijonan merkin alussa (20.-21.7.). Mutta ehkä juuri siksi että kesäkuun aikana on vielä asioita hoidettavana ja paljon meneillään, heinäkuu maistuu sitäkin makeammalta huolet ja murheet pois puhaltavine kesätuulineen. Mitä pidemmälle kesä etenee sitä rentoutuneemmaksi ja onnellisemmaksi itsesi tunnet. Rakkausrintamalla elokuun alku on kuin yhtä juhlaa. Sydämesi hehkuu kilpaa auringon kanssa, ja nautit rakkautesi kohteen huomioimisesta lähes yhtä paljon kuin itse huomioiduksi tulemisesta. Rakkauselämäsi kannalta jokin muutos tai edes hetkellinen maiseman vaihdos tekee hyvää. Paras ajankohta kesälomalle karkaamiseen on ennen elokuun puoliväliä, sillä syksyä kohden aktivoidut työhön tai opiskeluun liittyvien asioiden suhteen niin, ettet malta enää keskittyä jouten oloon minkään syyn varjolla.

NEITSYT

Leppoisalle kesävaihteelle siirtyminen ei suju kohdallasi ihan mutkattomasti tänä vuonna. Jokin tekemätön asia tai aiemmin sovittu lupaus hiertää niin, että ellet olisi niin velvollisuudentuntoinen kuin olet, kokisit kiusausta jättää koko asian sikseen. Lyhytkin loma olisi paikoillaan 13.6. tienoilla, sillä olet silloin erityisen voimakkaasti virittynyt romanttisiin unelmiin. On turha edes yrittää estää itseäsi vaipumasta fantasioihin, joten keskittyminen siihen mihin pitäisi, on poikkeuksellisen haasteellista. Älä taistele tilannetta vastaan vaan anna itsesi unelmoida! Voit huomata myös kaipaavasi totaalista lepoa ja pakoa arjesta, joten mikset antaisi itsellesi sitä mitä tarvitset. Heinäkuussa tunnet jo harmonisempien tuulien puhaltavan, ja voit hiljalleen alkaa rentoutua. Rakkauselämän kannalta kuitenkin vasta kesän loppupuolella alkaa tapahtua. Elokuun ensimmäiset viikot ovat paras ajankohta nykyisen suhteesi juhlistamiselle tai uuden rakkauden löytämiselle. Koska olet itsenäinen ihminen joka viihtyy hyvin myös yksin, voit nauttia elämästä täysipainoisesti myös omien kiinnostuksen kohteittesi parissa ilman paineita parisuhteesta.

VAAKA

Kesän läheisyys saa sinut vaipumaan nostalgisiin unelmiin ja kaipaamaan muistojen kultaamia hetkiä menneisyydestä. Joku tietty ihminen jonka luulit jo kadottaneesi saattaa palata kesäkuun aikana uudestaan elämääsi. Kaiken kaikkiaan koko kesä tuntuu olevan kuin suoraan romanttisesta draamasarjasta. Asiat ja tilanteet elävät, eikä nopeilta käänteiltä ja yllättäviltä sattumuksilta voida välttyä. Väärinkäsitysten tai ristiin menevien ajoitusten riski on suurin 18.6. – 12.7. välisenä aikana, mutta jos osaat suhtautua tilanteeseen huumorilla, kaikki päättyy lopulta onnellisesti. Heinäkuu voi herätellä vanhoja kipupisteitä ja tunne-elämältäsi olet poikkeuksellisen herkkä ja haavoittuvainen. Tämä avaa sydäntäsi uudella tavalla ja jos uskallat asettaa itsesi alttiiksi ja ottaa riskin, pahimpien pelkojesi toteutumisen sijaan saat kokea jotain syvää, kaunista ja koskettavaa. Energiatasosi ovat korkealla koko kesän, eikä laakereilla lepäily kiinnosta. Lomalta kaipaat nyt pientä jännitystä ja toimintaa, jotain mikä saa sinut tuntemaan olevasi täysin elossa. Ja tietenkin rakkautta. Mahdollisimman paljon romanttisia hetkiä ja rakkautta.

SKORPIONI

Tunnet olevasi suuren muutoksen äärellä, ja kesäkuu vain vahvistaa entisestään tietoisuuttasi siitä mikä ei enää toimi. Rakkauselämässäsi on edessä uudistusten vaihe. Sitoutumalla yhteiseen hyvään moni asia on korjattavissa, mutta on hyvä osata myös päästää irti silloin kun on sen aika. Kesäkuu antaa sinulle aitopaikan menneisyyden tarkastelemiseen uusin silmin. Sen pohjalta on hyvä oikaista suuntaa ja tehdä tarvittavia muutoksia. Heinäkuussa jotain lupaustasi koetellaan, mutta mielen muuttamisella voi olla kauaskantoiset seuraukset. Romantiikan kannalta elokuu antaa parastaan, ja tunnet vihdoin asioiden alkavan loksahdella oikeille paikoilleen. Elokuun viimeinen viikko on kesän paras ajankohta lomasuunnitelmille. Tunnet silloin harmonian ja levollisuuden laskeutuvan sydämeesi ja pystyt olemaan aidosti läsnä. Jos joku elämässäsi odottaa sinulta vastakaikua tunteilleen, loppukesä paljastaa todelliset tunteesi, jotka voivat olla yllätys myös itsellesi.

JOUSIMIES

Tästä on tulossa kesä jonka muistat loppuelämäsi. Merkissäsi 5.6. tapahtuva kuunpimennys voimistaa tunteita ja nostaa pintaan jotain unohdettua. Elämässäsi jylläävät nyt intensiiviset energiat ja odottamattomia, ihmeellisiä sattumuksia on tiedossa. Vaikka et ehkä usko kohtaloon, kesän tapahtumat tuntuvat kohtalonomaisilta. Elämäsi käsikirjoituksessa on niin mielenkiintoinen juonenkäänne tiedossa, joten älä tee liian tiukkoja suunnitelmia, vaan varaa aikaa sellaiselle mitä ei voi suunnitella. Kesäkuussa tapahtuu niin paljon, ettet meinaa pysyä vauhdissa mukana. Heinäkuu on pitkälti tapahtuneen sulattelua ja suunnitelmien muuttamista sopimaan paremmin uuteen tilanteeseen. Elokuu tuo vihdoin mahdollisuuden hengähtää ja sisäistää mistä tässä kaikessa on ollut kysymys. Heinäkuun viimeinen ja elokuun ensimmäinen viikko ovat antoisimmat lomaviikot, jolloin voit heittäytyä rauhallisin mielin vapaalle ja nauttia kesän tarjoamista iloista täysin sydämin.

KAURIS

Kaipaat kesää ja sen lupausta lämmöstä ja levosta kuin janoinen aavikolla vaeltaja kaipaa vettä. Olet ollut kevään aikana melkoisessa mankelissa, eikä aikaa tai jaksamista ole jäänyt itsellesi tärkeille asioille. Kesä on loistava ajankohta ladata akkuja ja ammentaa voimaa rakkaudesta. Ainoa haaste on päästää irti sinulle niin tyypillisestä kontrollista ja ylivastuullisuudesta, jotta voisit palautua ja ottaa vastaan sitä tukea, apua ja huolenpitoa mitä muilla olisi sinulle annettavanaan. Koko maailma ei ole sinun harteillasi, mutta elämäsi tuntuu siltä, ellet osaa höllentää otetta. Heinäkuu on loistava ajankohta harjoitella uutta asennetta ja heittää hetkeksi hyvästit kaikelle mikä ei saa sydäntäsi sykkimään ilosta ja rakkaudesta. Tee sisäinen kapina ja karkaa romanttiselle lomalle joko yksin tai rakastettusi kanssa. Jätä puhelin kotiin äläkä kerro matkasta kenellekään. Voit kokea elämäsi ihanimman kesäloman, mikäli uskallat toimia toisin kuin yleensä ja antaudut elämän käsivarsille avoimin sydämin.

VESIMIES                                                                                                 

Kesäkuussa on innostava ja eteenpäin työntävä tunnelma. Olet aloittamassa uutta elämänvaihetta ja perustan rakentaminen uudelle pohjalle voi olla työlästä mutta samalla todella palkitsevaa. Heinäkuu tuo kaivattua helpotusta arkeen ja löydät taas pitkästä aikaa kadoksissa olleen luovan hulluuden ja elämänilon, joka on ominta itseäsi, mutta pääsee aina toisinaan unohtumaan arjen vaatimusten alla. Mitä väljempänä pystyt kesän aikataulun pitämään sen parempi. Yhtään ei haittaa vaikka kaikki kesän perinteiset sosiaaliset riennot olisi peruttu tai joista muuten vaan jäisit nyt suosiolla syrjään. Sosiaalinen paine ja pyrkimys olla pahastuttamatta kenenkään mieltä sillä että et halua olla mukana yhteisissä tilaisuuksissa on kuormittanut sinua jo vuosikausia paljon enemmän kuin olet ehkä tajunnutkaan. Nyt on aika olla itsekäs ja karsia kalenterista kaikki sellainen pois, mikä ei oikeasti saa sinua hihkumaan innosta. Elokuun ensimmäinen viikko on parasta varata rakkauden vaalimiseen parisuhteessasi tai uusien potentiaalisten kumppaniehdokkaiden kohtaamiseen.

KALAT

Energiatasosi ovat poikkeuksellisen korkealla koko kesän ajan ja olet tavoistasi poiketen koko ajan valmis uusiin rientoihin. Kanavoi aktiivisuutesi johonkin uuteen mahdollisimman fyysiseen harrastukseen tai suuntaa voimavarasi suursiivoukseen, remonttiin tai puutarhan perustamiseen. Kesäkuun puolivälissä luovuutesi puhkeaa kukkaansa ja olet erityisen herkistynyt kuulemaan intuitiosi viestejä. Tämä on yhdistelmä jolla unelmista tehdään totta! Rakkauselämän kannalta kesän alku on uusien aloitusten aikaa, mutta vasta elokuun puolella pääset rauhoittumaan ja nauttimaan yhdessäolosta tavalla jota olet kaivannut monta vuotta. Voit ottaa isoja harppauksia eteenpäin parisuhteessasi, koska vihdoin tiedät mitä haluat ja mikä on sinulle oikea suunta edetä. Uuden rakkaussuhteen alkaminen on myös mahdollista, koska sinusta huokuu uudenlaista määrätietoisuutta ja omanarvontuntoa. Kun tiedät oman arvosi, et koskaan enää tyydy kompromissiin etkä suostu kynnysmatoksi. Elokuu on mitä parhainta aikaa tämän oivalluksen realisoitumiselle käytännön elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Jäikö jokin mietityttämään? Anna palautetta tai jaa oma kokemuksesi asiasta.