18.4.2015

PÄIVÄN ENERGIA 18.4.2015

AJANKUVA - lauantai 18.4.2015
"No, this is not the beginning of a new chapter in my life; this is the beginning of a new book! That first book is already closed, ended, and tossed into the seas; this new book is newly opened, has just begun! Look, it is the first page! And it is a beautiful one!" C. JoyBell C.
Uusikuu Oinaassa aloittaa uuden syklin vuotuisessa kuunkierrossa, jossa Kuu syntyy uudeksi vuorotelle jokaisessa eläinradan merkissä. (Olen kirjoittanut tarkemman kuvauksen koko kuukauden teemoista uudenkuun ajankuvassa, joka ilmestyy ystäväpostissa 18.4.) Kuu on koko päivän innokkaassa ja aloitteellisessa Oinaassa. Päivän tärkein transiitti on Oinaan hallitsijan, Marsin neliö Jupiterille, vaikka tämä ison energian ja laajojen kaarien kuvio on toki voimassa useammankin päivän kuin vain tänään. Parhaimmillaan tämä lisää optimismia, itseluottamusta ja riskinottokykyä. Uusi kierros aloitetaan nyt näyttävästi ja vailla katumusta. Uudenkuun Saabinen symboli on "taivaallinen kuoro laulaa" tai "sfäärien musiikki", joten ajan teema voisi viitata oman sisimmän kuuntelemisen tärkeyteen uuden aloituksen tai suunnan tarkistuksen aikana. Taivaalliset sfäärithän ovat sisällämme, eivät ulkopuolellamme. Päivän astrosää ©kirsihallaseppala
"Päivän energia" on pieni astrologinen tulkinta ajan kollektiivisista energioista. Se miten päivän laatu, teemat ja tunnelmat sinun elämässäsi näyttäytyvät riippuu aina siitä kuka olet ja millaisia henkilökohtaisia prosesseja elämässäsi on juuri nyt meneillään. 

  • tutustu "Sielunsuunnitelma" (= kuka olet) ja "Ajankuva" (= missä mennään) -tulkintoihin kotisivullani
  • varaa aika puhelintulkintaan sähköpostitse: yhteys@kirsihallaseppala.fi tai vastaanotolle ajanvarauspalvelustani