6.3.2015

PÄIVÄN ENERGIA 6.3.2015

AJANKUVA - perjantai 6.3.2015
"So be sure when you step, Step with care and great tact. And remember that life's A Great Balancing Act. And will you succeed? Yes! You will, indeed! (98 and ¾ percent guaranteed) Kid, you'll move mountains." Dr. Seuss, Oh, The Places You'll Go!
Kuu on koko vuorokauden tyhjän päällä Neitsyessä, joten päivä on omiaan pikemminkin suunnittelulle, pohdiskelulle ja lepäilylle kuin toiminnalle - viikonlopputunnelma alkaa olla jo vahvana ilmassa. Aurinko on lempeässä kulmassa Plutoon ja muistuttelee sieltä seuraamaan omia vaistoja ja luottamaan itseen. Päivän opetus on siinä, että mitä vähemmän yrität väkisin puuttua asioihin ja ohjailla niitä oman mielesi mukaan, sitä luonnollisemmin ne asettuvat juuri parhain päin. Jokin tilanne voi vaatia vetäytymistä, ja tahdikkuus pitää mielipiteensä omana tietonaan on nyt valttia. Anna asioiden mennä omalla painollaan ja malta odottaa sitä, että tilanne on kypsä toiminnalle. Nyt ei ole vielä se hetki. Päivän astrosää ©kirsihallaseppala

"Päivän energia" on pieni astrologinen tulkinta ajan kollektiivisista energioista. Se miten päivän laatu, teemat ja tunnelmat sinun elämässäsi näyttäytyvät riippuu aina siitä kuka olet ja millaisia henkilökohtaisia prosesseja elämässäsi on juuri nyt meneillään. 

  • tutustu "Sielunsuunnitelma" (= kuka olet) ja "Ajankuva" (= missä mennään) -tulkintoihin kotisivullani
  • varaa aika puhelintulkintaan sähköpostitse: yhteys@kirsihallaseppala.fi tai vastaanotolle ajanvarauspalvelustani