29.9.2010

Horoskoopit

Horoskoopit ovat yleensä ensimmäinen asia, mitä astrologiaan perehtymättömille ihmisille astrologiasta tulee mieleen. Horoskoopit ovat kuitenkin varsin uusi keksintö astrologian historiassa. Lehtien viikko- ja kuukausihoroskoopit, joissa hahmotellaan tulevan ajan laatua kunkin tähtimerkin näkökulmasta, ovat "populaariastrologiaa" eli astrologian kevyin, viihteellisin ja kansantajuisin muoto. Parhaimmillaan horoskoopeissa on kyse positiivisista affirmaatioista tai päivää piristävästä viihteestä.

 Horoskoopin historia pähkinänkuoressa:
"Vuosi 2010 on horoskoopin juhlavuosi. Ensimmäisestä viikkolehtihoroskoopista tuli kuluneeksi 80 vuotta elokuussa. Lontoossa sunnuntaina 24.8.1930 julkaistiin Sunday Express -lehdessä ensimmäinen horoskooppi, joka kertoi mm. Prinsessa Margaretin syntymästä. Lukijat olivat jutusta innoissaan, ja pian horoskooppeja alkoi ilmestyä muissakin lehdissä."  (http://www.astrologit.net/pjp.html)
Maanantaina 25.10.2010 avautuu uusi, hieno, rakkautta, ihmissuhteita ja seksuaalisuutta käsittelevä sivusto rakkaudeksi.fi, jonka astrologina toimin. Luvassa on viikoittain ilmestyviä ihmissuhdekeskeisiä horoskooppeja, joita voi lukea sekä omasta että kumppanin (tai kiinnostuksen kohteen) näkökulmasta.  Siis jos sinun aurinkomerkkisi on Oinas, lue Oinaan horoskoopista "Sinä", ja jos rakkaasi aurinkomerkki on vaikka Leijona, lue silloin Leijonan horoskoopista kohta "Hän". Alla esimakua tulevasta, olkaa hyvät:


Rakkaudeksi - horoskooppi ajalle 30.9. - 5.10.2010

Oinas

Sinä:
Tuntuuko sinusta kuin olisit puun ja kuoren välissä? Älä turhaan synkistele, vaan karsi elämästäsi kaikki turhaan aikaa ja energiaa vievä painolasti. Prosessin jälkeen tunnet olosi huomattavasti kevyemmäksi, ja aikaa jää taas myös rakkaudelle.

Hän:
Rakkaasi kaipaa nyt pakopaikkaa arjen vaatimuksilta. Tarjoa hänelle lempeää yhdessäoloa ja paljon hellyyttä, niin hän jaksaa taas olla se energinen tehopakkaus, josta hänet parhaiten tunnetaan.

Härkä

Sinä:
Kiihkeä romantiikka ja äkkirakastumiset maustavat Härkien tummenevia syysiltoja. Arvostelukykysi ei kuitenkaan ole juuri nyt kaikkein terävimmillään, joten saatat löytää itsesi yllättävistä tilanteista. 

Hän:
Härkä-kumppanisi kaipaa nyt rakkauden fyysisiä muotoja enemmän kuin koskaan. Heittäydy mukaan hänen tunnelmaansa, niin voitte löytää yhdessä jotain uutta ja jännittävää josta on iloa pitkäksi aikaa.

Kaksoset

Sinä:
Pitkän murrosvaiheen jälkeen elämäsi on hiljalleen asettumassa omiin uomiinsa. Pesänrakennusviettisi on heräämäisillään, ja arvioit itseäsi ja elämääsi uudesta näkökulmasta. Mitä puuttuu?

Hän:
Rakkaasi on käynyt läpi rankkoja vaiheita viime vuosina, mutta nyt hän alkaa olla valmis asettumaan aloilleen. Vaikka hän ei välttämättä sano sitä ääneen, hän on valmis seuraavaan vaiheeseen kanssasi.

Rapu

Sinä:
Tasainen ei tarkoita samaa kuin tasapaksu. Elämäsi on nyt rauhallista ja rakkauselämäsi vakaata, ja hyvä niin. Nauti siitä täysin siemauksin niin kauan kuin sitä kestää, sillä olet todellakin sen ansainnut. 

Hän:
Kotilieden lämpö ja yhteinen aika sohvan tai sängyn uumenissa on juuri sitä, mitä rakkaasi arvostaa eniten yhteisessä elämässänne. Jos tämä ei riitä sinulle, lisää syvyyttä ja sisältöä suhteeseenne saatte syvällisillä keskusteluilla. 

 Leijona

Sinä:
Ihana kesä on takanapäin, ja sekös Leijonia kiukuttaa. Auringon lapsena kaipaat paistetta ja palvontaa, joten syksyn pimetessä voit suunnata huomiosi sydämen hehkuun ja rakkauden loisteeseen.

Hän:
Osoita olevasi kiinnostunut siitä, mille rakkaasi sydän sykkii, ja hän tulee palkitsemaan sinut ruhtinaallisesti. On se sitten urheilua tai kulttuuririentoja, osallistu hänen elämäänsä, niin hän ilahtuu ja tuntee itsensä rakastetuksi.

Neitsyt

Sinä:
Mielesi on rauhaton, ja sinun on nyt vaikea olla vain aloillaan ja nauttia läsnä olevasta hetkestä ilman stressiä. Koeta hoitaa pakolliset asiat pois alta niin pian kuin mahdollista, jotta voisit keskittyä myös elämän aistillisempiin puoliin.

Hän:
Kumppanisi ei pysty nyt jättämään mielestään työasioita. Älä aiheuta hänelle lisäpainetta vaatimuksillasi, vaan odota romantiikkaa vasta sen jälkeen, kun hän on saanut rauhassa hoidettua tehtävänsä loppuun.

Vaaka

Sinä:
Kuulutko niihin vaakoihin, joille sitoumukset ovat nyt kuin pallo jalassa, vai olisiko jo aika perustaa jotain pysyvää? Olet aloittamassa uutta vaihetta elämässäsi, ja sen käynnistäminen vaatii tarkkaa harkintaa ja pohdiskelua.

Hän:
Yleensä niin kepeästi ihmissuhdeviidakossa lipuva vaaka vakavoituu tänä syksynä peruskysymysten äärelle. Älä ihmettele, jos rakkaasi on poikkeuksellisen hiljainen ja omissa mietteissään. Hän saattaa suunnitella mielessään juuri sen suuren kysymyksen esittämistä Sinulle.

Skorpioni

Sinä:
Sekä Mars että Venus merkissäsi takaavat, että syksysi etenee romanttisissa merkeissä. Rakkauden nälkäsi on suuri, ja sinulla on paljon annettavaa. Ellet ole jo varattu, tämä on suurten rakkaustarinoiden alkamisen aikaa.

Hän:
Voit varmasti tuntea eroottisen kipinöinnin rakkaasi ympärillä. Hän on nyt todella virittynyt rakkauteen, ja sinun kannattaa ottaa kaikki ilo irti hänen vahvasti latautuneesta mielentilastaan tällä viikolla!

Jousimies

Sinä:
Olet seikkailunhaluisella tuulella, ja haluat pitää hauskaa ihmisten parissa. Varo ettet anna vahingossa aihetta väärinkäsityksille. Kaikki eivät suhtaudu ihmissuhteisiin niin vapaamielisesti kuin sinä.

Hän:
Jollet nauti seuraelämästä yhtä paljon kuin kumppanisi, keskity omiin harrastuksiisi ja anna hänen tavata ystäviään niin paljon kuin hän haluaa. Kun et vahdi häntä nyt, hänen huomionsa palaa sinuun entistäkin suuremmalla intensiteetillä.

Kauris

Sinä:
Kauriiden edessä ovat merkittävät vuodet, jolloin elämää muokataan uuteen uskoon. Olet kuin uudisraivaaja voimansa tunnossa, suuren matkan alussa. Tulet vielä huomaamaan, että kaikki on mahdollista.

Hän:
Rakkaasi ui nyt syvissä vesissä, sillä hän on valmistautumassa suureen, henkilökohtaiseen elämänmuutokseen. Vaikket täysin ymmärtäisikään hänen sisäistä prosessiaan, tue hänen kasvuaan ja osoita että välität.

Vesimies

Sinä:
Olet herkistynyt kovasti viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Tunteesi ovat pinnassa, ja pieni hämmennys saattaa vielä sävyttää kokemaasi. Älä huolestu, kaikki tulee vielä selviämään parhain päin.

Hän:
Kumppanistasi on löytynyt pehmeämpi puoli. Älyllinen ja viileänäkin tunnettu Vesimies voi olla hieman eksyksissä uusien tunteidensa kanssa, mutta sinun avullasi hän voi oppia arvostamaan tätä uutta herkkyyttä itsessään.

Kalat

Sinä:
Mielessäsi on nyt paljon liikehdintää, ja saatat kokea hajanaisuutta kaikkien keskeneräisten asioiden johdosta. Muista nollata mielesi välillä ja rentoutua hyväksi havaituilla keinoilla, jotta et rasittuisi liikaa.
Hän:
Rakkaasi on ehkä hieman ylikierroksilla, eikä hänellä välttämättä ole juuri nyt aikaa sinulle niin paljon kuin haluaisit. Voisitkin muistuttaa häntä olemassa olostasi romanttisella tekstiviestillä tai pienellä lahjalla.