8.2.2010

Astro-TV voitti Vuoden Astrologi -palkinnon!


Suomen ammattiastrologit ry:n vuosittain myöntämä Vuoden Astrologi -tunnustus on annettu tänä vuonna Astro-TV:n astrologeille.

Vuoden Astrologi -tunnustus myönnetään astrologiaa innovatiivisesti ja mielenkiintoisesti esiin tuoneelle astrologille tai taholle. Vuoden Astrologin valitsee vuosittain Suomen Ammattiastrologit ry, joka on vuodesta 2000 lähtien toiminut suomalaisten ammattiastrologien verkostona. (astrologit.net/annoastrologi.html)


Vuoden 2010 Astrologi: Astro-TV:n astrologit

MTV3:lla kesäkuusta 2009 kuutena päivänä viikossa pyörinyt puolen tunnin astrologinen televisiosarja on uudenlainen tapa tehdä astrologiaa. Ohjelma on tuonut astrologiaa esiin myös uusilla foorumeilla. Joitakin televisio-ohjelmia astrologiasta on aiemmin ollut suomalaisessa televisiohistoriassa, mutta Astro-TV edustaa monella tavalla tuoretta ja aiemmasta poikkeavaa näkökulmaa:

  • TV-kasvoina on useita astrologeja ja ohjelma tuo esiin erilaisia astrologian osa-alueita.
  • Ohjelma tarjoaa lisäksi henkilökohtaisen palvelun puhelinastrologien myötä. Mukana ohjelmassa on kaikkiaan parikymmentä astrologia ja astrologian harrastajaa.
  • Ohjelma on myös viihteen keinoin toteutettu astrologian opetusohjelma, jossa katsojalle avataan astrologisia käsitteitä ohjelma-ajan ja -rakenteen puitteissa.
(astrologit.net/annoastrologi.html)


Lue lisää Suomen ammattiastrologit ry:n sivuilta: Vuoden 2010 Astrologi: Astro-TV:n astrologit

Lisää aiheesta maikkarin sivuilla: Astro-TV pokkasi Vuoden Astrologi -pystin

Kuvat Astro-TV MTV3.