13.7.2009

Astro-TV:ssä viikon aiheena Vaaka ja Venus

Astro-TV:n tämän viikon lähetyksissä käsitellään Vaakaa, Venusta ja 7. huonetta, sekä niihin liittyviä teemoja. Maanantaina 13.7. studiossa vierailee The Rasmus-bändin basisti Eero Heinonen!

Perjantaina 17.7. julkkisvieraaksi saapuu Big Brother-ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen. Nikon karttaa suorassa lähetyksessä tulkitsee astrologi Timo Raatikainen. Katso ohjelman esittely täältä: BB-Niko Astro-tv:n vieraana

Vaaka kuulu ilma-elementin merkkeihin, se on laadultaan johtava, ja sen vastamerkki on Oinas. Venus (Vaa'an hallitsijaplaneetta) edustaa kartalla arvomaailmaa, naiseuden käsitettä sekä tarvettamme rakastaa ja tulla rakastetuksi. Seitsemäs huone (Vaa'an ja Venuksen huone) edustaa tähtikartalla ihmissuhteita.

Oma aiheeni tällä viikolla on:

MTV3 tiistaina 14.7.09 klo 12.00
"Ihmissuhteet minuuden peilinä"
- Deskendentti ihmissuhteiden osoittimena
- Seitsemännen huoneen symboliikkaa
- Projektio (omien puolien heijastaminen toisiin) ihmissuhteissa


Koska Venus on myös Härän merkin hallitsija, käsittelin Venus-planeettaa jo sen yhteydessä 12.6.09:


Venus tähtikartalla kertoo siitä, millainen persoonallisuutemme naisellinen puoli ("sisäinen nainen") on. Venus kertoo millainen arvomaailmamme on, mitä ja miten rakastamme, millaisia odotuksia meillä on rakkaussuhteista jne. Pelkkien aurinkomerkkien perusteella ei ihmisuhteen onnistumisesta voi sanoa paljoakaan. Eläinradan tähtimerkit eivät edusta tiettyjä ihmistyyppejä, vaan ne ovat ns. luonnekokonaisuuksia, jotka löytyvät meistä kaikista eri painotuksin ja erilaisilla tavoilla ilmaistuina. Tämän vuoksi on mahdotonta yleistää, että ihmiset joilla on tietty aurinkomerkki eivät tule toimeen tiettyjen aurinkomerkkien kanssa jne.

Sen sijaan tutustumalla huolellisesti molempien kumppaneiden henkilökohtaiseen karttaan saadaan hyvä käsitys siitä, mikä on suhteen yhteinen ongelmakenttä, ja mitkä ovat ne valmiudet, jolla suhde kulkee eteenpäin. Tutkimalla astrologian avulla molempien ainutlaatuista tapaa kommunikoida ja ilmaista tunteitaan, tutustumalla kummankin käyttäytymismalleihin, päämääriin, odotuksiin ja keskeisimpiin tarpeisiin parisuhteessa, ja sitten vertaamalla näitä seikkoja keskenään, ollaan jo paljon pidemmällä yhteensopivuuden määrittämisessä, kuin miettimällä sopiiko Härkä Leijonalle.

Kuva ei blogin omaisuutta..