11.3.2009

Pelkään astrologiaa, transiitit pelkkää hankaluutta, mitä tehdä?

kysymys

Siis olen niin kyllästynyt tähän odottamiseen, että pääsen muuttamaan toiselle paikkakunnalle ja että saan jatkuvaa työtä. Pelkään astrologiaa toisaalta... taas on vaan ens vuodelle ku astro.fi:n kautta kattelin, niin näkyvissä saturnus neliö mc:lle ja saturnus neliö merkuriusta, myösin positiivisia kuten saturnus kolmio saturnus ja näitä muuttokuvioitakin jne. Pitääkö jättää sitten hakematta kokonaan työtä, jos ei muuta ku hankaluutta tarjolla?


vastaus

Miten toivot että auttaisin sinua tässä tilanteessasi? Koska saan niin paljon sähköpostia päivittäin en tietenkään pysty vapaa-ajallani kirjoittamaan tulkintoja niitä toivoville, itseasiassa en tee ollenkaan kirjallisia tulkintoja vaan tulkitsen transiittejakin ainoastaan vastaanotollani tai puhelimessa. 

Mielestäni nuo mainitsemasi transiitit eivät kuulosta ollenkaan huonolta, päinvastoin, sen sijaan tapa miten suhtaudut astrologiaan on hieman huolestuttava koska se näyttää voimmauttamisen sijaan latistavan sinua ja aiheuttavan pelkoja. Autan oikein mielelläni sinua jos haluat minun selventävän tilannettasi. Palvelujeni hinnat ovat alk. 35€. Olen myös jo pitkään luonnostellut blogikirjoitusta tästä aiheesta (suhtautuminen transiitteihin ja saturnusaikaan), itseasiassa se on yksi lempiaiheistani ja olen siitä kirjoittanutkin jo jonkin verran. Joten jos palvelusta maksaminen ei tunnu sinusta hyvältä, voit myös lukea kirjoituksiani blogistani ja odotella uutta tekstiä jossa voin sivuta myös näitä kuvioita jotka ovat sinulle ajankohtaisina. Tosin mitään yksittäisiä transiitteja ei koskaan pitäisi irrottaa kokonaisuudeste eikä sama tulkinta sovi kaikille, syntymäkartta pitää aina ottaa mukaan myös transiittitulkintoihin. Alla aiheeseen liittyviä artikkeleitani.

http://www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2012/05/oikea-aika.html
http://www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2012/05/evaita-transiittien-viidakkoon.html
http://www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2012/05/astrologi-asevyossa.html
http://www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2013/01/parempia-aikoja-odotellessa.html
http://www.uudentietoisuudenastrologia.fi/2013/04/terveisia-saturnukselta.html