20.12.2010

Kuuhullutus!

Astrologia ja arkkityypit Facebook -sivuille liittyneet ja toimintaa seuranneet ovat saaneet olla mukana jo kahdessa "Kuuhullutus" -tempauksessa, jotka ovat ajoittuneet täydenkuun tienoille. Nyt se aika on taas tullut!


Huomenna Kuu täyttyy Kaksosten merkin viimeisessä asteessa, ja jotta vuoden viimeinen täysikuu olisi aivan erityisen erityinen, tapahtuu se talvipäivänseisauksen tuntumassa ja sen lisäksi huomenna noin kymmeneltä aamupäivällä on nähtävissä täydellinen kuunpimennys. Syytä kerrassaan pitää aivan erityinen Kuuhullutus!

Huomenna tiistaina 21.12.2010 voit lähettää syntymätietosi (päivämäärä, kellonaika ja syntymäpaikka) osoitteeseen astrologiapalvelut@gmail.com, ja viisikymmentä ensimmäistä saavat ilmaiseksi selvityksen yhteen alla olevista kysymyksista:
  • Kuunvaihe syntymäkartallani?
  • Progressiivisen Kuun merkkisijainti tällä hetkellä?
  • Progressiivinen kuunvaiheeni tällä hetkellä?

Tämä tarjous on siis voimassa vain yhden päivän, eli tiistaina 21.12. ja sisältää yhden ilmaisen Kuu-aiheisen selvityksen.

Muistathan myös käydä lukemassa uusimman ajan laadusta kertovan viikkohoroskooppini täältä: Astrologinen säätila ajalle 20. – 26.12.2010
Jouluviikosta on tulossa hyvin mielenkiintoinen astrologisesta näkökulmasta tarkasteltuna. Tiistaina tapahtuva täydellinen kuunpimennys on lataukseltaan räväkkä, ja sen kuvaamat jännitteet ilmentyvät useimmilla ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Kuunpimennyksen tunnelma sävyttää aikaa vielä muutamia kuukausia eteenpäin, joten ihan yhden päivän jutusta tässä ei ole kysymys. Lue lisää...

Kuva ei ole blogin omaisuutta.